Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ekonomi Servisi 03.07.2024 11:28

Hepsiburada 2024'ün ilk yarısında en çok satan kitaplarını duyurdu

Hepsiburada'da 2024'ün ilk 6 ayında yaklaşık 200 bin farklı kitap, 4 milyon adet satıldı
Hepsiburada 2024'ün ilk yarısında en çok satan kitaplarını duyurdu

Hepsiburada, 2024'ün ilk 6 ayında uygulamaları üzerinden en çok satılan kitapları açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Hepsiburada'da sırasıyla en çok çocuk, eğitim, edebiyat, kişisel gelişim ve araştırma-inceleme kategorilerindeki kitaplar ilgi gördü.

Hepsiburada'da 2024'ün ilk yarısında yaklaşık 200 bin farklı kitap, 4 milyon adet satıldı.

En çok satılan kitap kategorilerinin ilk sırasında çocuk kitapları yer aldı. En fazla çevrim içi sipariş verilen çocuk kitaplarında ilk sırayı, Sandra Lebrun Et Loic Audrain'in kaleme aldığı "Büyük Sorular Kitabım" aldı. Listenin devamında "Senin Sayende Tanışalım Mı?", "Çocuk Akademi 16-24 Ay Şimdi Cırt Cırt Vakti", "Ayvayı Yedik Müzesi" ve "555 Eğlenceli Çıkartma" kitapları yer aldı.

2024'ün ilk yarısında en çok satan yazarlar arasında birinci sırada Alman Pierre Franckh bulunurken Franckh'in "Rezonans Kanunu" isimli kitabı, en çok satın alınan kitap oldu. Bunu, Matt Haig'in "Gece Yarısı Kütüphanesi" isimli kitabı takip etti.

Yerli yazarlar kategorisinde ise Şermin Yaşar "Söyleme Bilmesinler" adlı romanıyla birinci sırayı elde etti. Listenin devamında ise Sabahattin Ali'nin "Kürk Mantolu Madonna" adlı eseri yer aldı.

- Hepsiburada'da kitaplarda temmuz ayı kampanyası

Hepsiburada, temmuza özel çok satan kitaplarda sepette yüzde 25'e varan indirim sunuluyor. Premium üyelik avantajları ile 500 lira ve üzeri alışverişlerde yüzde 10 indirim ve çocuk kitaplarında da 250 lira alışverişe 50 lira indirim fırsatı bulunuyor.

Hepsiburada Premium üyelik programının ikinci yılına özel 16-22 Temmuz arasında düzenlenecek "Büyük Premium İndirimleri" kapsamında, kitap kategorisinde de birçok kampanya kullanıcılara sunulacak.