Kültür Sanat Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 09.05.2024 14:56

Grup Nouvelle Vague 17 Mayıs'ta Zorlu PSM'de!

"In a Manner of Speaking", "Dance With Me" ve Joy Division'ın "Love Will Tear Us Apart" şarkılarını caz ve Brezilya müziğinin bir karışımı olarak ortaya çıkan eşsiz tür bossa nova tarzında cover'layarak müzik dünyasına farklı bir soluk getiren Nouvelle Vague, İstanbullu müzikseverlerle buluşmak için Zorlu PSM'ye geliyor.
Grup Nouvelle Vague   17 Mayıs'ta Zorlu PSM'de!

 Marc Collin ve Olivier Libaux tarafından 2003 yılında kurulan, ilk albümleriyle global bir başarı yakalayan Nouvelle Vague, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak. Son 20 yılda müzikal bir fenomen haline gelen, post-punk şarkılarını çok sevilen bossa nova tarzında yorumlayan Nouvelle Vague, yeni albümleri “Should I Stay Or Should I Go?”nun tanıtım turnesi kapsamında, kendine özgü sevilen şarkılarını hayranlarıyla buluşturacak. 

17 Mayıs akşamı %100 Müzik katkılarıyla ayakta düzende gerçekleşecek konserde Nouvelle Vague, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde hem yeni albümünü hem de eskimeyen şarkılarını müzikseverlerle birlikte söyleyecek.

 

“In a Manner of Speaking”, “Dance With Me” ve Joy Division'ın "Love Will Tear Us Apart" şarkısını bossa nova tarzında cover’layarak müzik dünyasına farklı bir soluk getiren Nouvelle Vague, vokalist Alonya'nın, The Clash'in "Should I Stay Or Should I Go" yorumundan esinlenen son albümlerini müzikseverlerle buluşturacak. Nouvelle Vague'ın klasikleri yeniden yorumlayarak yeni albümünü ve eşsiz hitlerini dinleyeceğimiz İstanbul konseri, 17 Mayıs 21:30’da %100 Müzik katkılarıyla Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleşecek.

 

Kapı Açılış: 20.30

Nouvelle Vague presented by %100 Müzik: 21:30