Vakıf Katılım web
Magazin 03.12.2022 04:21

GQ TÜRKİYE "MEN OF THE YEAR 2022" ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

GQ Türkiye'nin her yıl düzenlenen "Men Of The Year" etkinliği, "Co-Existence / Birlikte Var Olmak" temasıyla 10'uncu yıldönümünü "birlikte var olduğu" birbirinden değerli isimlerle kutladı.
GQ TÜRKİYE

Bu yıl 3.ncü kez ana sponsor olarak geleceğin teknolojisini şekillendiren Samsung Galaxy’nin ana sponsorluğunda, önceki akşam gerçekleşen “Men Of The Year” ödül töreni, “Co-Existence / Birlikte Var Olmak” temasıyla gerçekleşen GQ Türkiye “Men Of The Year”da ödüller sahiplerini buldu.

10.ncu yılını kutlayan ödül töreninin sunuculuğunu ünlü oyuncu Tansel Öngel üstlenirken, 10.ncu yıla özel ödül başlıkları “Eşitlik Ödülü” Giovanni Guidetti’ye layık görüldü, “İkon Ödülü”nün sahibi ise Kenan Doğulu oldu.

20 ülkede 13 milyon okura ulaşan ve erkek dünyasının 65 yıldır öncü “iyi yaşam’’ markası olan GQ’nun, 2012 yılından bu yana “Türkiye’nin en çok satan erkek dergisi” GQ Türkiye’nin “Men Of The Year” ödül töreni gecesi, müzik, spor, bilim, moda, sahne&gösteri, iş dünyası ve sanat dallarında üretimleri ve duruşlarıyla 10 yıldır birlikte var olduğu özel isimlerle renklendi.

Afra'yı yakından takip ediyorum

Geceye oyuncu arkadaşlarıyla katılan Mert Yazıcıoğlu, ''Ben ödül almıyorum. Arkadaşalrımı desteklemeye geldim''  dedi. Dizinin çok iyi gittiğini söyleyen oyuncu, ''Setten bir boşluk buldum ve buraya geldim'' dedi. Sevgilisi afra Saraçoğlu'nun oynadığı diziyide çok yakından takip ettiğini söyleyen oyuncu, ''Sete bir kaç kere gittim geldim. Ama çok güzel gidiyorlar. Beğenerek takip ediyorum'' dedi. 

Aşk soruları cevapsız kaldı

'Yılın en iyi erkek oyuncusu' ödülüne layık görülen Uraz Kaygılaroğlu, ''Bu ödüle layık görüldüğüm için çok mutluyum. Emeğimizin karşılığını almakçok güzel bir duygu'' dedi. Zeynep Bastık ile olan ilişkisi hakkındaki sorulara cevap vermeyen oyuncu, ''Herkese kolay gelsin'' diyerek salondaki yerini aldı. 

En sevdiğimiz kıyafetleri seçtik

Magazin dünyasının gözde çifti Müge Boz ve Caner Erdeniz' de geceye katılanlar arasındaydı. Şıklıklarıyla dikkat çeken çift, ''Çok özenerek hazırlandık. Kıyafetlerimiz arasından en sevdiklerimizi seçtik. Öğlen saatinden beri hazırlanıyoruz'' dedi. 

2022 yılı benim için muhteşemdi

Oyuncu Berk Oktay'da geceye katılanlar arasındaydı. Oktay, ''Sektörün en önde gelen markasının gecesindeyiz. Burada olduğum için çok mutluyum'' dedi. Oynadığı dizinin çok iyi gittiğini belirten oyuncu, ''İzleyenler sağolsunlar, bizi destekliyorlar. Her hafta reytingimiz dahada artıyor. Halkımız bizi sevip, evine kabul ettiği için çok mutluyuz'' dedi. 2022 yılının kendisi için çok iyi geçtiğini söyleyen oyuncu, ''2022 yılı benim için muhteşemdi. Çünkü evlendim. Yıldız hayatımda başıma gelmiş en güzel şey. Yeni yıldan temennimde, insanlardan biraz vicdan ve merhamet diliyorum. Kadına ve canlıya yapılan şiddete hayır diyorum'' dedi. 

15 yıl önce giydiğim kıyafet ile geldim

Oyuncu Tuba Ünsal geceye sevgilisi Serdar Turan ile katıldı. Kıyafetiyle dikkat çeken oyuncu, ''Üzerimdeki elbiseyi yaklaşık 15 sene önce Altın Portakal'da giymiştim. Hala içine girebildiğim için çok mutluyum. GQ Türkiye'ye ilk geldiğinden beri yolculuklarına şahit oluyorum. Zaman zaman benimde özel çekimler yaptığım bir dergi. Onun için burada olmaktan çok mutluyum'' dedi. 

İhanet sorularını cevapsız bıraktı

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'de geceye katılanlar arasındaydı. Geçtiğimiz günlerde evlilik aşamasında olduğu sevgilisi Thor Saevarsso'un kendisini aldattığı yönündeki soruları yanıtsız bırakan oyuncu, koşar adımlarla salona giriş yaptı.

GQ Türkiye’nin düzenlediği Men of the Year 2022; Yılın Komedi Oyuncusu ödülünün sahibi Çağlar Çorumlu oldu ve ödülünü 2017 Yılın Kadını ödülünün sahibi Gülse Birsel’den aldı. Yılın Göz Alıcı Başarısı ödülünün sahibi Amadeus ekibi oldu, Dilan Çiçek Deniz, Tansu Biçer ve Kerem Alışık ekip adına ödüllerini Nurgül Yeşilçay’dan aldılar. Yılın Moda Tasarımcısı ödülünü Serhat Işık, derginin genel yayın yönetmeni Derya Gürsel’den, Yılın Sporcusu ödülünü Merve Tuncel, Turkuaz Dergi Grubu Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Yasemin Gebeş’ten, Yılın Kadını ödülünü Merve Dizdar, Şükrü Özyıldız’dan, Samsung Galaxy Yılın Stil Sahibi Erkeği ödülünü Emirhan Paralı, Serdar Gülgün’den, Samsung Galaxy Yılın Ekran Yüzü ödülünü Berk Oktay, Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Pazarlama Yönetimi Grup Müdürü Gökhan Alacahanlı’dan, Yılın Ekibi ödülünü Madrigal, Nil Peri Şahinkaya’dan, Yılın Şefi ödülünü Zeynep Pınar Taşdemir, Fatih Tutak’tan, Yılın Hype’ı ödülünü Sefo, Jabbar’dan, Yılın Oyuncusu ödülünü Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz’dan aldı. 10. Yıla Özel Eşitlik ödülünü Giovanni Guidetti’ye Neslihan Demir verirken, Özel İkon ödülünü Kenan Doğulu, eşi Beren Saat’ten aldı. 

 

 

GQ TÜRKİYE “MEN OF THE YEAR 2022” ÖDÜLLERİ LİSTESİ


 

Yılın Komedi Oyuncusu – Çağlar Çorumlu

Yılın Göz Alıcı Başarısı – Amadeus

Yılın Moda Tasarımcısı – Serhat Işık

Yılın Sporcusu – Merve Tuncel

Yılın Kadını – Merve Dizdar

Samsung Galaxy Yılın Stil Sahibi Erkeği – Emirhan Paralı

Samsung Galaxy Yılın Ekran Yüzü – Berk Oktay

Yılın Ekibi – Madrigal

Yılın Şefi – Zeynep Pınar Taşdemir

Yılın Hype’ı – Sefo

Yılın Oyuncusu – Uraz Kaygılaroğlu

10. Yıla Özel Eşitlik Ödülü – Giovanni Guidetti

10. Yıla Özel İkon Ödülü – Kenan Doğulu