Vakıf Katılım web
Magazin 08.08.2022 04:15

FİLM GİBİ KLİP ÇEKTİ

İzmir'de dünyaya gelen müzik hayatına Amerika'nın Kaliforniya eyaletine bağlı olan San Diego Music Academy'de başlayan, 2012'de San Diego'da bir cover grubu ile profesyonel müziğe ilk adımını atan Miss D, alışılagelmişin dışında iddialı projesiyle müzikseverlere merhaba dedi.
FİLM GİBİ KLİP ÇEKTİ

Sözleri Haydar Karadağ & Miss D imzası taşıyan şarkının müziği yine Haydar Karadağ imzası taşıyor. "Mafia"nın başarılı aranjesini ise uzun yıllardır sektöre kattığı kalıcı hit'lerle adından söz ettiren Barış Engürlü üstlendi.

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına İstanbul'da devam eden Miss D, DA İnvestment Project Consultancy Uluslararası şirketini kurdu. Çalıştığı ülkeler arasında; Amerika, İngiltere, Dubai, Azerbaycan gibi farklı ülkeler bulunan genç sanatçının müzik çalışmalarının uluslararası ülkelerde tanınmasında firmasınında etkisi oldu. 

Eğitim kariyerine Uluslararası Hukuk öğrencisi olarak devam eden Miss D'nin en büyük hedefi uluslarası alanda başarılı bir Türk sanatçı olarak kariyer planlamasına devam etmek.

Müjdat Kavas'ın klip yönetmenliğini üstlendiği film tadına klibin kostümleri Amerika'da özel olarak tasarlandı. Sanatçıya klipte eğlenceli bir oyuncu kadrosu eşlik ederken, klip kalabalık bir ekip eşliğinde Kıbrıs ve İstanbul'da tamamlanarak izleyicisiyle buluştu.

Miss D'nin yeni projesi "Mafia" Engürlü Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında.