Vakıf Katılım web
Gayrimenkul 22.11.2022 11:17

DEKAR ZEKERİYAKÖY SATIŞA ÇIKTI

Geliştirdiği bahçeli ev konsepti ile öne çıkan gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı, İstanbul'un en yeşil bölgelerinden biri olan Sarıyer Zekeriyaköy'de inşa ettiği Dekar Zekeriyaköy projesini satışa çıkardı.
DEKAR ZEKERİYAKÖY SATIŞA ÇIKTI

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli bir hayat sunan projeleri hayata geçirmeye devam eden Dekar Yapı, geliştirdiği yeni projesi Dekar Zekeriyaköy’ün satışlarına başladı. İstanbul’da bahçeli ev sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren Dekar Zekeriyaköy projesinin örnek dairesi de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Yeşillikler İçinde Huzura Açılan Kapı; Dekar Zekeriyaköy

Ulaşım ağlarının kesiştiği Sarıyer bölgesinde şehir hayatından kopmadan, doğanın içerisinde bir yaşam sunan Dekar Zekeriyaköy projesinde toplam 11.300 m² alan üzerinde 15 blokta, 2+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklükte 41 bahçeli ev yer alacak. Projenin tamamının Aralık 2023’te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Dekar Zekeriyaköy projesinden konut sahibi olanlar bahçeli bir hayatın yanı sıra birbirinden farklı imkânlar sunan sosyal hayat ile de buluşacaklar. Yeşillikler içerisinde huzurlu bir yaşam vadeden projenin içerisinde yüzme havuzu, oyun parkı ve yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanları da bulunuyor. Ayrıca her evin bünyesinde 2 adet kapalı otopark imkânı sunuluyor.

Dekar Zekeriyaköy’ün Örnek Dairesi Kapılarını Açtı

Dekar Yapı tarafından İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Zekeriyaköy’de yapımına devam edilen projenin örnek dairesi de görücüye çıkarıldı. Konutun ötesinde, lüks bir yaşam alanı olma özelliğini ön plana çıkaran Dekar Zekeriyaköy’ün örnek dairesi, mimari tasarımı ve yüksek kalitesiyle dikkat çekiyor. Toplam 220 metrekarelik alanda 4+1 olarak tasarlanan örnek dairede konutların tüm detayları ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunuldu.