Güncel - Yaşam 07.08.2022 09:00

Bursa Teknik Üniversitesi Sözleşmeli personel alacak

Bursa Teknik Üniversitesi Sözleşmeli personel alıyor.
Bursa Teknik Üniversitesi Sözleşmeli personel alacak

Bursa Teknik Üniversitesi Sözleşmeli personel alıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” ın ek 2 nci maddesinin (b) fıkrası uyarınca, genel ve özel şartları taşıyanlar arasından 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle beş (5) adet sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Başvurular şahsen Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına yapılacak. Posta, faks e-mail veya başka yolla yapılan müracaatlar kabul edilemeyecek ve değerlendirmeye tabi tutulamayacak.

Atanmaya hak kazanan adaylara ilişkin asıl ve yedek listeleri ile istenilen belgeler Üniversitenin web (www.btu.edu.tr) adresinden ilan edilecektir.

Kazanan adaylar, sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 02 Eylül 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar istenen belgeleri, Üniversitenin Personel Daire Başkanlığı’na şahsen teslim edeceklerdir. Bu süre içerisinde belgeleri teslim etmeyen adaylar atanma haklarını kaybedecektir.

Eksik evrak, yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.