Kültür Sanat Kaynak: Büşra Bozok AYTEK 29.03.2024 14:29

Becky Hill OUTSIDE OF LOVE Yayında

İki BRIT Ödülü sahibi Becky Hill, 31 Mayıs'ta yayınlanacak albümü 'Believe Me Now?' öncesi beklentiyi, yeni şarkısı OUTSIDE OF LOVE ile arşa çıkarıyor.
Becky Hill OUTSIDE OF LOVE Yayında

İtalyan sanatçı/prodüktör ikili PARISI (Fred again.., Swedish House Mafia) ile birlikte yazılan 'OUTSIDE OF LOVE', hit şarkılar ‘Disconnect’, ‘Side Effects’ ve ‘Never Be Alone’un hemen ardından dinleyiciler ile buluşuyor.  

OUTSIDE OF LOVE’ı açılış sözlerindeki romantik ton, Becky’nin vokal performansı ile bambaşka bir enerji kazanıyor. OUTSIDE OF LOVE, Becky’nin en iyi yaptığı şekilde, alt türlerden ve elektronika türünden aldığı ilhamı eksik etmeyen bir dans marşı ortaya koyuyor.  

 Becky’nin sözleriyle:

“Son şarkım 'Outside Of Love'ı paylaşmaktan gurur duyuyorum. Bu şarkı; alt kültürden aldığı ilhamı belli eden, baş döndürücü bir dans baladı ve yeni albümün en dikkat çekeceğini düşündüğüm parçalarından biri. Şarkıyı, uzun zamandır çalıştığım Mike Kintish (Back & Forth, I Could Get Used To This) ve Charlotte Haining (My Heart Goes, Now Or Never) ile birlikte yazdım ve yapımcısı da Parisi (Fred again../Swedish House Mafia) oldu. Umarm insanlar bu hırslı ve izole aşk şarkısında kendini bularak, ortak bir üzüntüyle dans etmeye devam etmek istediklerini hissederler.”

'OUTSIDE OF LOVE' müzik videosu ise, Becky Hill için süperstar çanlarını şimdiden çalıyor. Video, estetik zevki doğa ile sinematografik bir şekilde birleştirerek; şarkının adında “aşkın dışında” olma durumunda benzer bir şekilde günlük yaşamdan uzakta bir alanda kayıt ediliyor.

Becky Hill’in merakla beklenen albümü 'Believe Me Now?', itibarı kendinden ödün vermeden elinde tutan, coşkulu bir dans kaydı. Aşk, özsaygı, hayatı yaşama ve kendini bırakma temalı sözler; yalnızlık, izolasyon ve ihanet konulu şarkılar, güç veren bir şekilde birbiri ardına sıralanıyor. Yankı uyandırması beklenen albüm, kreatif yönelimlerinden taviz vermeyen stili  ve akıllara kazınan nakaratlar ile dans müziğinde yeni bir soluk yaratacak.

'Believe Me Now?'da Becky’e eşlik eden birçok isim bulunuyor. Bunlardan bazıları kendisini daha önce başka projelerde de gördüğümüz- MJ Cole, MNEK, Franky Wah, Karen Poole (Kylie) ve Lauren Aquilina (Rina Sawayama) gibi isimler olurken; Chase & Status, PARISI, Toddla T, Maur, Mark Ralph, Jax Jones, Lewis Thompson ve Sonny Fodera gibi yeni isimler de bulunuyor.