Kocaeli 13.04.2022 14:41

Başkan Söğüt: "Polis teşkilatımız gurur kaynağımız"

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, polis haftası dolayısıyla Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Başkan Söğüt, "Sizler sayesinde halkımız huzur ve sükûn içerisinde yaşıyor" dedi.
Başkan Söğüt:

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. Yıl dönümü ve polis haftası dolayısıyla Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap ile bir araya gelerek çiçek takdim eden Başkan Söğüt, görevli polis memurlarının da gününü tebrik etti.İlçe Emniyet Müdürü Manap da ziyaret dolayısıyla Başkan Şener Söğüt’e teşekkür etti.

SİZLERİN SAYESİNDE HUZURLUYUZ

177 yıldır polis teşkilatının her zaman bu millet için gurur kaynağı olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, “Sizlerin sayesinde halkımız, çok şükür huzur ve sükûn içinde yaşıyor. Bugün ülkemizin dört bir yanında güven içinde yürüyebiliyorsak, bunda kahraman ve fedakâr polislerimizin, güvenlik güçlerimizin büyük katkısı var.

GÜVEN VE SEVGİ DUYUYORUZ

Fedakârca hizmet veren polis teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdire şayan başarılar elde etmiştir, etmeyi de sürdürmektedir. Tekrardan sizlerin ve sizlerin nezdinde tüm emniyet mensuplarımızın gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.