Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 24.04.2024 17:00 Güncelleme: 24.04.2024 17:39

Başkan Büyükkılıç, KESOB odaları başkanlarını ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (KESOB) bağlı odaları başkanlarını ağırladı.
Başkan Büyükkılıç, KESOB odaları başkanlarını ağırladı

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı odaların başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şeyhi Odakır, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alan ile birliğe bağlı oda başkanları yer aldı.

Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Sizden hep kadirşinaslık, dostluk, kardeşlik gördük. Ahi ahlakı ile ahlaklanmış kardeşlerimiz olarak birlik, beraberlik dışında bir şey konuşulmadı. Bu dönemde de inşallah sizlerle birlikte dayanışma içerisinde neler yapabilirize hep beraber kafa yorarak, yol alma yönünde irade göstereceğiz. Güveninize Mevla’m bizleri layık kılsın” diye konuştu.

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır da Başkan Büyükkılıç’ı yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı tebrik ederek, “Başkanım, yeni döneminiz, ustalık döneminiz hayırlı, uğurlu olsun. Geçtiğimiz günlerde seçimimizi yaptık. Ülkemize, şehrimize, esnafımıza, sanatkarımıza hayırlı, uğurlu olsun inşallah” dedi.