Türkiye - Gündem Kaynak: Hibya Haber Ajansı 30.04.2024 15:00 Güncelleme: 30.04.2024 15:31

Bakan Tunç'a ziyaretler devam ediyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Tunçak, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın ve Kuveyt Ankara Büyükelçisi Wael Yousef Alenzi'yi ağırladı.
Bakan Tunç'a ziyaretler devam ediyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Tunçak, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın ve Kuveyt Ankara Büyükelçisi Wael Yousef Alenzi’yi ağırladı.

Adalet Bakanı Tunç, AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Tunçak, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ı bakanlıkta ağırladıklarını bildirdi.

Kuveyt Ankara Büyükelçisi Wael Yousef Alenzi ve beraberindeki heyetle bakanlıkta bir araya geldiklerini belirten Bakan Tunç, “Ülkelerimiz arasındaki ilişkiler üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Büyükelçi Wael Yousef Alenzi ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.