Eğitim Kaynak: Hibya Haber Ajansı 20.04.2024 13:00 Güncelleme: 20.04.2024 14:37

Bakan Tekin, çocuklarla Beşiktaş- MKE Ankaragücü maçını izledi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kendisiyle Bakanlık makamında söyleşi yapan çocuklarla birlikte Beşiktaş- MKE Ankaragücü maçını izledi.
Bakan Tekin, çocuklarla Beşiktaş- MKE Ankaragücü maçını izledi

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Nisan çocukları adına önceki gün söyleşi yapmak için farklı okullardan gelen öğrencileri makamında kabul etti, röportajda çocukların sorularını cevapladı.

Söyleşi esnasında Beşiktaş maçını izlemek istediklerini söylemeleri üzerine Bakan Tekin çocuklara birlikte maç izleme teklifinde bulundu.

Bakan Tekin ve beraberindeki çocuklar dün müsabakanın oynanacağı Tüpraş Stadyumu’na geldi. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Hasan Arat’ın da eşlik ettiği ziyarette Beşiktaş Müzesi’ni de gezen çocuklara Beşiktaş’a ait formalar ile çeşitli hediyeler verildi.

Bakan Tekin ve beraberindeki çocuklar daha sonra Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Beşiktaş ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldiği maçı izledi.

Maç sırasında duygularını paylaşan ve çok heyecanlı olduklarını ifade eden çocuklar, bu sayede ilk defa bir maçı sahada izleme fırsatı bulduklarını dile getirdiler.

23 Nisan hediyesi olarak kendilerini maça götürerek hayallerini gerçekleştirdiği için Bakan Tekin’e teşekkür ettiler.

Bakan Tekin ise çocuklarla birlikte maçı izlediklerini belirterek, “Bu akşam dersimiz futbol. 23 Nisan programımız kapsamında bizleri ziyarete gelen öğrencilerimizin birlikte futbol maçı izleme ricası üzerine Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçında çocuklarımızla beraber stadyumda yerimizi aldık. Ülkemizin iki güzide futbol kulübü olan Beşiktaş ve MKE Ankaragücü'ne başarılar diliyorum. Gönül verilen renkler ne olursa olsun, kazanan dostluk olsun” ifadelerini kullandı.