Seyahat - Turizm Kaynak: Tarık DURMAZ 02.05.2024 11:06

Baharın habercisi enginar ve kuşkonmaz, Hilton Istanbul Maslak menüsünde!

İstanbul'un kalbindeki eşsiz konumu, zarif detayları ve kusursuz konfor anlayışı ile misafirlerine ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi sunan Hilton Istanbul Maslak, gurme lezzetleriyle de şehir otelciliğine farklı bir soluk getiriyor. Bahar aylarına özel lezzetlerle menüsünü renklendiren otel, ilkbaharın habercisi, vitamin ve mineral deposu enginar ve kuşkonmazı menüsünde buluşturdu. Geleneksel tekniklerle özgün tarzını harmanlayan Şef Ceyhan Aşcıoğlu ve ekibinin elinden çıkan "Enginar&Kuşkonmaz Menüsü" sağlıklı olduğu kadar lezzetli…
Baharın habercisi enginar ve kuşkonmaz, Hilton Istanbul Maslak menüsünde!

Deneyimi, profesyonelliği ve misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla İstanbul’un en çok tercih edilen otelleri arasında yer alan Hilton Istanbul Maslak, mutfağı ve gurme lezzetleriyle de öne çıkıyor. Misafirlerini birbirinden özel lezzetlerle ağırlayan otel, mevsime özel tatları menüsüne dahil etmeye devam ediyor. 

Hafif, sağlıklı ve lezzetli!

Bahar ve yaz aylarının vazgeçilmez lezzetlerini ustalıkla yorumlayan Zaxi, vitamin ve mineral deposu enginar ve kuşkonmazdan oluşan bir menü hazırladı. Birbirinden özel enfes lezzetlerin yer aldığı “Enginar&Kuşkonmaz Menüsü” geleneksel teknikleri özgün tarzıyla harmanlayan Şef Ceyhan Aşcıoğlu ve ekibinin elinden çıkıyor.

Hafif olmasının yanı sıra oldukça lezzetli de olan menüde, kuşkonmazlı kuru bakla püresi ile servis edilen zeytinyağı ve portakal ile pişirilmiş taze enginar, ıspanak yaprakları hardallı sezar sos ile lezzetlendirilmiş çıtır enginarlı sezar salatası, bebek enginarın, kuşkonmazın, ege yeşilliklerinin, kuru domates ve fesleğen ile buluştuğu meze salatasıızgara kuşkonmaz ve enginar karpaçyo ile hazırlanan fesleğenli risottoızgara edilmiş yapraklı enginar, kuşkonmaz ve hardal sos ile servis edilen bonfile dilimleri, enginar ve ıspanak İle fırınlanmış somon, enginar ve patates pave ile birlikte sunulan yeşil limon İle pişirilmiş piliç şiş ve çilek ve nane mousse yer alıyor.

Başta Türk mutfağı olmak üzere İtalyan ve Akdeniz mutfağında eşsiz menüler yaratan Şef Ceyhan Aşcıoğlu, sağlıklı atıştırmalıklardan, doğal malzemelerle hazırlanan yemeklere, özgün reçetelerden şefin spesiyallerine kadar birbirinden enfes tatlara imza atıyor.  Tadıyla olduğu kadar sunumuyla da göz dolduran Zaxi menüsünde, sadece mayıs ve haziran ayında deneyimleyebileceğiniz enginar ve kuşkonmazlı lezzetleri kaçırmayın!