Kültür Sanat Kaynak: Musa ALİOĞLU 24.04.2024 17:46

Aile boyu eğlencenin yeni adresi: Akbatı Retro Lunapark

Akbatı'nın neşe dolu dünyası Retro Lunapark, İstanbul'un kalbinde eğlenceye çağırıyor. 23 Nisan tarihinde Ezo Sunal'ın katılımı ve interaktif konser olan ''LALALA'' şarkıları eşliğinde açılan Retro Lunapark, bayram coşkusuyla beraber çocuklara keyifli anlar yaşattı.
Aile boyu eğlencenin yeni adresi: Akbatı Retro Lunapark

Akbatı, misafirlerine eğlenceli ve eğitici deneyimler sunma misyonu ile 7’den 70’e tüm ziyaretçilerinin yüzlerini güldürmeyi sürdürüyor. 23 Nisan tarihinde kapılarını açan Akbatı Retro Lunapark, 2-12 yaş aralığındaki çocukların yanı sıra ailelerin de coşkuyla eğlenmeleri için özel olarak tasarlandı. Ezo Sunal’ın katılımıyla gerçekleşen açılış etkinliğinde, interaktif konser “LALALA” ile çocuklar müzik ve eğlenceyle bayram heyecanını ikiye katladı.

Sınırsız Eğlence ve Nostaljik Bir Atmosfer

Akbatı Retro Lunapark’ta 10 farklı oyuncak, sınırsız eğlence vadediyor. Çarpışan arabalar, dönme dolap, heyecan dolu gondol, sekolin ve uçan filler gibi klasik lunapark oyuncakları sadece çocuklar değil ruhu çocuk kalan herkese keyifli anlar yaşatacak. Lunaparkların vazgeçilmezi olan oyun çadırında ise sürpriz hediyelerle eğlence doruğa çıkacak.

Her Döneme Ait Lezzetler ve Zamansız Süslemeler

Damaklarda olduğu kadar kalplerde de her döneme ait izler bırakan patlamış mısırdan buz tatlısına, pamuk şekerden horoz ve gökkuşağı şekerine kadar çeşitli lezzetlerin sunulduğu Retro Lunapark, ziyaretçilerine zamansız bir deneyim yaşatacak. Süslemeleri ve oyuncaklarıyla geçmiş ve bugünün eğlenceli anlarını buluşturan lunapark, İstanbul’da çocukluk neşesini yeniden yaşamak isteyen yetişkinler için de unutulmaz bir deneyim sunuyor.

İstanbul’un Yeni Favori Adresi

Retro Lunapark, sadece çocuklara değil, ruhu hiç yaşlanmayan yetişkinlere de hitap ediyor. Ailelerin güvenle eğlenebileceği bir ortam sunan Retro Lunapark, İstanbul’un yeni favori adresi olmaya hazır. Lunapark, haftanın her günü 10.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçilere eğlence dolu anlar sunacak.