Buluşma Noktası Kaynak: Ahmet Münir EREN 18.02.2024 08:44

Adel Kalemcilik, Çin'de dünyanın en büyük ticaret fuarına katıldı

50 yılı aşan tecrübesi ile 1969'dan beri faaliyet gösterdiği kırtasiye sektöründe Türkiye'nin lider firması olan Adel Kalemcilik, iş geliştirme ve yeni yatırımlar alanında faaliyetlerine devam ediyor. Katılımcı firmaların dünya ticaretindeki payı açısından dünyanın en büyük ticaret fuarı niteliğinde olan Canton Fuarı'nı ziyaret eden Adel Kalemcilik Genel Müdürü Oğuz Uçanlar fuar ziyareti sonrasında Çin'de önemli iş birliği fırsatlarının doğabileceğini belirtti.
Adel Kalemcilik, Çin'de dünyanın en büyük ticaret fuarına katıldı

TÜRKİYE’DE kırtasiye denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen Adel Kalemcilik, 1-7 Kasım 2023 tarihleri arasında, Çin’in Guangzhou kentinde düzenlenen ve ziyaretçi sayısı bakımından Çin’in en büyük ticari fuarı konumundaki Canton Fuarı’nı ziyaret etti. Kırtasiye, ofis malzemeleri ve promosyon malzemeleri kategorisinde 740 katılımcı firmanın 34 bine yakın ürününün sergilendiği fuara, Adel Kalemcilik’in hammadde ve ticari ürün tedarikçisi olan pek çok firma da katılım gösterdi. Adel Kalemcilik, önümüzdeki sene Çin’de yatırımlarını artırmayı hedefliyor.

 

Adel Kalemcilik, Çin’in büyük kırtasiye üretim tesislerinde incelemelerde bulundu

 

Adel Kalemcilik, Genel Müdürü Oğuz Uçanlar fuar ziyareti sonrasında Çin’de önemli iş birliği fırsatlarının doğabileceğini belirtti. Bu bağlamda, Çin’in kırtasiye sektöründe güçlü şirketlerinin üretim tesislerinde incelemelerde ve görüşmelerde bulunan Oğuz Uçanlar, “Çin, Adel Kalemcilik için çok önemli bir üretim merkezi. Kısa vadede Çin’de yatırımlarımızı arttıracağız. Ortaklık ve satın alma fırsatlarını inceliyoruz” dedi.