Kültür Sanat Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 24.04.2024 14:00 Güncelleme: 24.04.2024 14:15

23 Nisan Ankara'da çeşitli etkinliklerle kutlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kentte düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutladı.
23 Nisan Ankara'da çeşitli etkinliklerle kutlandı

Gençlik Parkı’nda gerçekleştirilen Çocuk Festivali’nden metro istasyonlarında kutlama anonslarına, Engelsiz Kreş öğrencilerinin Anıtkabir ziyaretinden nostaljik tren seferlerine, tiyatro gösterisinden kentin dört bir yanına asılan Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerine kadar pek çok etkinlik ile özellikle çocuklar 23 Nisan’ı doya doya yaşama imkanı buldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 gün süren kutlamaların ilk gününde Atatürk Orman Çiftliği’nde Semicenk, ikinci gününde Gazapizm ve üçüncü gününde ise Edis konserine ev sahipliği yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, konsere TBMM resmi resepsiyonu nedeniyle katılamadığını şu mesajıyla paylaştı:

“Değerli hemşehrilerim, sevgili gençler, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi resepsiyonu dolayısıyla aranızda bulunamadım ama bunu telafi edeceğiz. Sizinle birlikte olacağımız nice konserlerde buluşmak üzere. Ailelerinize selamlarımı iletiyor, hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyorum ne mutlu Türküm diyene.”